top of page

la 02. syysk.

|

AitO keskus

Lempeyden ja hemmottelun viikonloppu (Yin-joogaa ja shiatsua)

Olisiko ihana ottaa syyskuun viikonloppu ja aika hehmottelun ja pysähtymisen minilomaan itsesi tai yhdessä ystäväsi kanssa? Oman itsensä äärelle ei aina arjen pyörteissä ehdi pysähtyä eikä kuulla omaa sisimpäänsä.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Lempeyden ja hemmottelun viikonloppu (Yin-joogaa ja shiatsua)
Lempeyden ja hemmottelun viikonloppu (Yin-joogaa ja shiatsua)

Aika ja paikka

02. syysk. 2023 klo 9.00 – 03. syysk. 2023 klo 16.00

AitO keskus, Kirjoniementie 15, 33680 Tampere, Suomi

Lisätiedot

Syyskuun ihanaan aikaan on voimauttavaa ottaa hetki sinulle itselle leväten sekä joogaten upealla huvilalla Näsijärven rannalla.

Sydämellisesti Tervetuloa pysähtymään, nauttimaan, rentoutumaan sekä voimaantumaan kauniille huvilalle 2. - 3.9.2023

Hyvinvoinnin ja oman elinvoiman avaintaitoja ovat rauhoittuminen ja antautuminen.

Sinua ihanasti hemmotteleva ja omaa voimaa lisäävä viikonloppu sisältää: Yin-joogaa, shiatsua, rentoutusharjoituksia, kiviseremonian, kirjoitusharjoituksia oman itsesi äärellä, meditaatiota, saunaillan hemmotteluineen, täysihoidon, kaikki tarjoilut, yöpymisen ihastuttavalla pitsihuvilalla Näsijärven rannalla. 

Nämä harjoitukset soveltuvat kaikille vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta. 

Tervetuloa mukaan.

ALUSTAVA OHJELMA:

Lauantai 2.9. Klo 10 Saapuminen ja huoneisiin asettuminen Klo 10.30 Aloitusmaljat, ja laskeutuminen läsnäoloharjoituksella ja tutustuminen Klo 11.45-12.45 Lempeä Yin-joogaharjoitus sekä oloa keventävä ja vapauttava rentoutusharjoitus Klo 13 Lounas Klo 13.30-15 Omaa aikaa nauttien, leväten ja omaa kehoa kuunnellen Klo 15-16.30 Oman voiman työpaja Klo 16.30-17 Saunominen sekä uiminen kauniilla rantasaunalla Näsijärven rannalla (hemmottelun jalkakylvyt sekä juomat) Klo 18.15-19 Päivällinen Klo 19.45 - 20.45 Illan ihanan lempeä Yin-jooga kera rauhoittavan iltatuoksun Klo 21-21.30 Iltapala ja voimakorttihetki Klo 21.30 Äänimaljarentoutus Klo 22 Voimaannuttaville ihanille yöunille asettuminen

Sunnuntai 3.9. Klo 8.15-9.30 Kehoa ihanasti herättelevä aamun harjoitus ja meditaatio (vinkkejä arjen jaksamiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen) Klo 9.30-10.30 Aamiainen Klo 10.30-12 Shiatsuhoidot pareittain Klo 12-12.30 Lepoa Klo 12.30-13 Lounas Klo 13-14 Luontoyhteysharjoitus Klo 14.30- 16 Kiviseremonia (kaikki saa oman voimakiven kotiin)ja loppupiiri

Retriitillä on lempeää Yin-joogaa. Yin-jooga hoitaa todella kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Rentouttaa ja rauhoittaa. Sopii kaikille, vaikka et olisi aiemmin Yin-joogaa tehnyt. Sopii niin aloittavalle kuin jo kauemmin Yin-joogaa tehneille.

Shiatsuhoidot tehdään pareittain. Teemme osa shiatsut. Saat itse ottaa vastaan ihanan hoitavan hoidon ja opit itse tekemään shiatsuhoitoa ohjatusti.

Shiatsun on todettu edistävän kehon ja mielen hyvinvointia. Shiatsulla avataan energiavirtoja. Se lievittää kipua, laukaisee jännitystiloja, rentouttaa kehoa ja mieltä, parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Shiatsun avulla hoidetaan muun muassa: selkä-, niska-, hartia- ja nivelkipuja.

Harjoitukset sopivat kaikille kehoille ja mielille – kuuntelemme ja kunnioitamme jokaisen tuntemuksia.

RYHMÄN KOKO: Ryhmään mahtuu n 10-12 osallistujaa. Hygieniasta pidetään hyvää huolta. Majoitus on 2 hengenhuoneissa huvilalla, josta löytyy vessat ja suihkutila.

Huvila on remontoitu ja sisustettu todella viihtyisäksi. Se on siisti ja puhdas paikka. Makuuhuoneissa on uudet sängyt, peitot ja tyynyt. Omat liinavaatteet mukaan. Huoneet ovat tilavia ja kauniita vanhoine kakluuniuuneineen.

PAIKKA: Hyvien yhteyksien päässä Tampereen kupeessa Aitolahdella Näsijärven rannalla upea ja remontoitu ja kauniisti sisustettu huvila Virkkula. Osoite: Kirjoniementie 15, Tampere

RUOKAILUT: Herkulliset, terveelliset sekä monipuoliset ruuat valmistaa AiTokeskuksen keittiön ammattitaitoinen henkilökunta. Kaikki ruoka-allergiat/rajoitteet huomioidaan ja ne tulee ilmoittaa 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

HINTA: Hinta on 324 e sis alv (mahdollisuus maksaa erissä). Maksu maksetaan retriitin jälkeen. Käy myös Eazybreak maksu tai osa sillä.

Huom! Hintaan kuuluu kaikki. Sisältää: - yöpymisen upeissa ja todella tunnelmallisissa huvilan huoneissa - täysihoito kaikkine tarjoiluineen - saunaillan (sisältyy jalkakylvyt, hemmotteluhoidot Frantsilan ihanilla tuotteilla ja hemmottelevat saunaillan tarjoilut ) - kaikki joogatunnit ja muut ohjaukset   - voimakiven omaksi kotiin

PERUUTUSEHDOT: Alle 20 vrk alkamisajankohdasta tulleesta peruutuksesta peritään 100e. 5 vrk ennen alkamisaikaa veloitetaan puolet summasta. Jos saat jonkun toisen tilallesi, niin sinulta ei mene mitään maksua.

VAKUUTUS: Osallistujia ei ole vakuutettu, joten oma vakuutus tulee olla voimassa. Pidätän oikeuden aikataulun muutoksiin. Osallistujamäärä on max 10-12, jos tapahtuma joudutaan perumaan, niin maksun saa takaisin.

OHJAAJAT: Niina Yin-joogaohjaaja, meditaatio-ja rentoutusohjaaja, reikihoitaja

Petri

Hieroja, Urheiluhieroja, kouluttaja, luontaishoitaja, intialainen päähieronta, shiatsuterapeutti, shiatsukouluttaja, lymfahoitaja, akupunktiohoitoja

ILMOITTAUTUMINEN Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaa paikkasi pian.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset niina.laurikka@gmail.com Puh: 040-736 25 34

Olisi ihana saada sinut mukaan rentoutumaan, pysähtymään, voimaantumaan Näsijärven upeisiin maisemiin. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän ainutlaatuiseen hemmottelun ja elinvoiman retriittiin.

Palautteita aimmilta joogaretriiteiltä:

”Vastasi todella hyvin odotuksia ja hyvä kokonaisuus.”

”Kaikki meni yli odotusten ja ruoka oli ihanaa kuten myös ohjelma. Nähdään vielä.”

”Tuli hyvään hetkeen tämä pysähdys ja nautinto.”

”Sain paljon enemmän mitä odotin, koska minulla Yin-jooga uutta. Rikkaampi sisältö mitä odotin. Hyvä luottamuksellinen ilmapiiri. Vetäjänä olet kuunteleva, inspiroiva ja toivoa luova.”

”Pienet yksityiskohdat loivat upean tunnelman ja kaikki ohjattu ohjelma toimi hyvin. Virkkula loistava paikka tähän tarkoitukseen. Tulen toistekin. ”

”Ei ollut muita odotuksia kuin irtiotto, rentoutuminen, avoimuus ja aikaa itselle. Ne toteutuivat täydellisesti!”

”Kiitos ihana Niina. Olet super ja teet juuri sitä mihin kuulut. Sinulla on kyky jakaa hyvää oloa ympärillesi.”

" Harjoitukset ja ohjelma vastasi odotuksia ja oli jopa enemmänkin. Niina pystyi luomaan rauhallisen ja rennon ilmapiirin niin harjoitteluun koko joogaviikonlopun ajaksi. "

"Pitsihuvila oli aivan ihana paikka, tunnelmallinen ja suloinen."

"Pienet eleet ja yllätykset olivat kivoja yksityiskohtia ja tulivat aina täytenä yllätyksenä."

Jaa tapahtuma ystävillesi

bottom of page