top of page

la 19. elok.

|

AitO keskus

Lempeyden ja hemmottelun Yin-joogaa ja hatha-joogaa viikonloppu

Olisiko ihana ottaa ihana elokuun viikonloppu ja aika hehmottelun ja pysähtymisen minilomaan itsesi tai yhdessä ystäväsi kanssa? Oman itsensä äärelle ei aina arjen pyörteissä ehdi pysähtyä eikä kuulla omaa sisimpäänsä.

Lempeyden ja hemmottelun Yin-joogaa ja hatha-joogaa viikonloppu

Aika ja paikka

19. elok. klo 9.00 – 20. elok. klo 16.00

AitO keskus, Kirjoniementie 15, 33680 Tampere, Suomi

Lisätiedot

Elokuun ihanaan vaikaan on voimauttavaa ottaa hetki sinulle itselle leväten sekä joogaten upealla huvilalla Näsijärven rannalla.

Sydämellisesti Tervetuloa pysähtymään, nauttimaan, rentoutumaan sekä voimaantumaan kauniille huvilalle 19-20.8.2023

Hyvinvoinnin ja oman elinvoiman avaintaitoja ovat rauhoittuminen ja antautuminen.

Sinua ihanasti hemmotteleva ja omaa voimaa lisäävä viikonloppu sisältää: Yin-joogaa, hatha-joogaa, rentoutusharjoituksia, kiviseremonian, kirjoitusharjoituksia oman itsesi äärellä, meditaatiota, saunaillan hemmotteluineen, täysihoidon, kaikki tarjoilut, yöpymisen ihastuttavalla pitsihuvilalla Näsijärven rannalla. 

Nämä harjoitukset soveltuvat kaikille vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta. 

Tervetuloa mukaan.

ALUSTAVA OHJELMA:

Lauantai 19.8. Klo 10 Saapuminen ja huoneisiin asettuminen Klo 10.30 Aloitusmaljat, ja laskeutuminen läsnäoloharjoituksella ja tutustuminen Klo 11.45-12.45 Kevyt hatha-joogaharjoitus ja oloa keventävä ja vapauttava rentoutusharjoitus Klo 13 Lounas Klo 13.30-15 Omaa aikaa nauttien, leväten ja omaa kehoa kuunnellen Klo 15-16.30 Oman voiman työpaja Klo 16.30-17 Päivällinen Klo 17-19 Saunominen ja uiminen upealla remontoidulla rantasaunalla (hemmottelun jalkakylvyt)) Klo 19.45 - 20.45 Illan ihanan lempeä Yin-jooga kera rauhoittavan iltatuoksun Klo 21-21.30 Iltapala ja voimakorttihetki Klo 21.30 Iltameditaatio Klo 22 Voimaannuttaville ihanille yöunille asettuminen

Sunnuntai 20.8. Klo 7.45-9.15 Kehoa ihanasti herättelevä aamun harjoitus ja meditaatio (vinkkejä arjen jaksamiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen) Klo 9.30-10.30 Aamiainen Klo 10.30-11.30 Luonnossa oloa (luontoyhteysharjoitus mm kalliolla musiikin kera, hengitysharjoituksia sekä kiitollisuusharjoitus) Klo 11.30-12.30 Omaa aikaa ja lepoa Klo 12.30-13 Lounas Klo 13-13.30 Vapauden rentoutusharjoitus ja meditaatio Klo 13.30-15 Kiviseremonia (kaikki saa oman voimakiven kotiin)ja loppupiiri

Retriitillä on lempeää Yin-joogaa. Yin-jooga hoitaa todella kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Rentouttaa ja rauhoittaa. Sopii kaikille, vaikka et olisi aiemmin Yin-joogaa tehnyt. Sopii niin aloittavalle kuin jo kauemmin Yin-joogaa tehneille.

Hathajooga – lisää lempeällä tavalla tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa. Joogaharjoitus, jossa etenemme omaa hengitystä ja kehoa kuunnellen asanasta / asanasarjasta toiseen. Joissain asennoissa voimme hetken viipyä hengittelemään ja tarkastelemaan kehon linjauksia. Harjoitukset sopivat kaikille kehoille ja mielille – kuuntelemme ja kunnioitamme omia rajojamme 

RYHMÄN KOKO: Ryhmään mahtuu n 10-12 osallistujaa. Hygieniasta pidetään hyvää huolta. Majoitus on 2 hengenhuoneissa huvilalla, josta löytyy vessat ja suihkutila.

Huvila on remontoitu ja sisustettu todella viihtyisäksi. Se on siisti ja puhdas paikka. Makuuhuoneissa on uudet sängyt, peitot ja tyynyt. Omat liinavaatteet mukaan. Huoneet ovat tilavia ja kauniita vanhoine kakluuniuuneineen.

PAIKKA: Hyvien yhteyksien päässä Tampereen kupeessa Aitolahdella Näsijärven rannalla upea ja remontoitu ja kauniisti sisustettu huvila Virkkula. Osoite: Kirjoniementie 15, Tampere

RUOKAILUT: Herkulliset, terveelliset, monipuoliset ruuat valmistaa AiTokeskuksen keittiön ammattitaitoinen henkilökunta. Kaikki ruoka-allergiat/rajoitteet huomioidaan ja ne tulee ilmoittaa 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

HINTA: Hinta on 324 e sis alv (mahdollisuus maksaa erissä). Maksu maksetaan retriitin jälkeen. Käy myös Eazybreak maksu tai osa sillä.

Huom! Hintaan kuuluu kaikki. Sisältää: - yöpymisen upeissa ja todella tunnelmallisissa huvilan huoneissa - täysihoito kaikkine tarjoiluineen - saunaillan (sisältyy jalkakylvyt, hemmotteluhoidot Frantsilan ihanilla tuotteilla ja hemmottelevat saunaillan tarjoilut ) - kaikki joogatunnit ja muut ohjaukset   - voimakiven omaksi kotiin

PERUUTUSEHDOT: Alle 20 vrk alkamisajankohdasta tulleesta peruutuksesta peritään 100e. 5 vrk ennen alkamisaikaa veloitetaan puolet summasta. Jos saat jonkun toisen tilallesi, niin sinulta ei mene mitään maksua.

VAKUUTUS: Osallistujia ei ole vakuutettu, joten oma vakuutus tulee olla voimassa. Pidätän oikeuden aikataulun muutoksiin. Osallistujamäärä on max 10-12, jos tapahtuma joudutaan perumaan, niin maksun saa takaisin.

OHJAAJAT: Niina Laurikka Yin-joogaohjaaja, meditaatio-ja rentoutusohjaaja, reikihoitaja ja luokanopettaja

Anne Rajala Hatha Vinyasa -joogaopettaja ( RYT 200 taso) Yin -joogaohjaaja Meditaatio- ja rentoutusohjaaja Ilmajoogaohjaaja

ILMOITTAUTUMINEN Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaa paikkasi pian.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset niina.laurikka@gmail.com Puh: 040-736 25 34

Jaa tapahtuma ystävillesi

bottom of page