top of page

la 07. lokak.

|

Kyröspohja

Energeettisen hyvinvoinnin viikonloppu 7. - 8.10.2023

Tule palauttamaan energia itsesi käyttöön ja löydä tiesi takaisin tasapainoon. Tänä viikonloppuna pääset nauttimaan omasta rauhasta, pysähtymisestä itsesi äärelle. Pääset voimaantumaan sekä vapautumaan. Saat uutta energiaa ja säteilyä omaan kehoon ja mieleen!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Energeettisen hyvinvoinnin viikonloppu 7. - 8.10.2023
Energeettisen hyvinvoinnin viikonloppu 7. - 8.10.2023

Aika ja paikka

07. lokak. 2023 klo 9.30 – 08. lokak. 2023 klo 15.30

Kyröspohja, Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö, Suomi

Lisätiedot

Huippu viikonloppu tulossa lokakuussa!

On ilo kutsua sinut todella voimauttavalle retriitille Frantsilan Hyvän Olon keskukseen.

Tässä ajassa on tärkeää vapautua sisäisestä vastustuksesta, vahvistaa sydänkeskusta ja avautua sisäiselle rauhalle. 

Jokaisella ihmisellä on oma ydinenergia, uniikki värähde. Se on ollut mukanasi aina ja se on ainutlaatuinen jälkesi maailmassa.

Elämä kuitenkin vetää meitä kokemuksineen ja tapahtumineen herkästi pois energiatasapainosta, jolloin koemme epäharmoniaa itsessämme. Muiden energiat vievät meitä suuntaan jos toiseen enemmän kuin omamme.

Tule palauttamaan energia itsesi käyttöön ja löydä tiesi takaisin tasapainoon.

Tänä viikonloppuna pääset nauttimaan omasta rauhasta, pysähtymisestä itsesi äärelle. Pääset voimaantumaan sekä vapautumaan. Saat uutta energiaa ja säteilyä omaan kehoon ja mieleen. 

Lokakuun sinua ihanasti hemmotteleva ja voimauttava joogaviikonloppu sisältää:

Yin-joogaa, energeettisesti huikean Kaisa W Koskisen luennon, energeettistä värähtelyäsi nostavaa meditaatiota, rentoutusharjoituksia, luonnossa oloa meditaatiota, saunaillan hemmotteluineen (kaikki Frantsilan tuotteet käytössä), täysihoidon sekä yöpymisen tunnelmallisessa Frantsilan miljöössä ja paljon muuta.

ALUSTAVA OHJELMA:

Lauantai 7.10.2023 Klo 9.30 Saapuminen Klo 10-11 Aloituspiiri, laskeutumisen Läsnäoloharjoitus, alkumaljat Klo 11.15-12.15 Kokonaisvaltaisesti energiavärähdettäsi hoitava Yin-joogaharjoitus ja meditaatio Klo 12.30-13 Lounas Klo 13.30-15.30 Energialinjauksen hyvinvoinnin luento ja piiri (Kaisa W Koskinen) Klo 15.30-17 Omaa aikaa:ulkoilua tai lepoa Klo 17-19 Saunominen käytössä kaikki Frantsilan hemmottelun tuotteet mm jalkakylpy, kasvojen hoito jne Klo 19-19.30 Päivällinen Klo 19.30-20.45 Illan lempeyden ja rauhan Yin-jooga kera rentouttavan ja rauhoittavan iltatuoksun Klo 20.45-21.30 Iltapala ja iltatee Klo 21.30 Illan ihana meditaatio Klo 22 Voimaannuttaville yöunille asettuminen

Sunnuntai 8.10.2023 Klo 8-9.15 Aamun vapauttava ja voimistava jooga ja itsehieronta hoitavia pisteitä läpikäyden. Energiaasi nostattava tanssillinen harjoitus. Klo 9.15-9.30 Uuden upean päivän meditaatio Klo 9.30-10.15 Aamiainen Klo 10.30-11.30 Luonnossa kävelyä, hengitysharjoituksia sekä kiitollisuusharjoitus ja retki upeaan Jatulin tarhaan Klo 11.30-12.30 Omaa aikaa ja lepoa Klo 12.30-13.30 Lounas Klo 14.30-15 Voimakiviseremonia (jokainen saa kotiin oman voimakiven) ja retriitin Päätöspiiri 

Yin-jooga hoitaa todella kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Rentouttaa ja rauhoittaa. Sopii kaikille, vaikka et olisi aiemmin Yin-joogaa.

RYHMÄN KOKO: Viikonlopun ryhmään n 15 osallistujaa. Hygieniasta pidetään hyvää huolta. Majoitus on 2 -4 hengen huoneissa. Omat liinavaatteet mukaan. 2 hh lisämaksusta

Mahdollisuus tulla yöpymään myös jo pe-la lisämaksua vastaan. 

PAIKKA: Hyvien yhteyksien päässä Tampereen kupeessa Hämeenkyrössä. Kyröspohjantie 320, Hämeenkyrö

RUOKAILUT: Herkullinen, monipuolinen sekä luomupainotteinen kasvisruoka. Kaikki ruoka-allergiat/rajoitteet huomioidaan ja ne tulee ilmoittaa 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

HINTA: Viikonlopun hinta on 347€ sis alv (mahdollisuus maksaa erissä), Halutessasi voit maksaa useammassa erässä. Käy myös Eazybreak maksu tai osa sillä.

Huom! Hintaan kuuluu kaikki. Sisältää: - yöpymisen upeissa ja todella tunnelmillisissa huoneissa - täysihoito, sis aamupalat jne (ruoka on paikassa erinomaista ja terveellistä) - saunaillan (sisältyy jalkakylvyt, hemmotteluhoidot Frantsilan ihanilla tuotteilla ja hemmottelevat tarjoilut - joogatunnit ja muut ohjaukset -Energialinjauksen hyvinvoinnin luento

PERUUTUSEHDOT: Alle 10 vuorokautta tapahtumasta tehty peruutus velvoitetaan 100e maksu.

VAKUUTUS: Osallistujia ei ole vakuutettu, joten oma vakuutus tulee olla voimassa. Pidätän oikeuden aikataulun muutoksiin.

OHJAAJAT:

Niina Laurikka Yin-joogaopettaja, meditaatio-ja rentoutusohjaaja, reikihoitaja ja luokanopettaja

Kaisa W Koskinen Energiavalmentaja

https://www.kaisawkoskinen.fi/

ILMOITTAUTUMINEN Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset niina.laurikka@gmail.com Puh: 040-736 25 34

Olisi ihana saada sinut mukaan rentoutumaan, pysähtymään, voimaantumaan upeaan Frantsilan Hyvän Olon keskuksen energioihin.

Pysähtymisen sekä oman levon ja ajan tälläiset retriitit voimistavat sekä juhlistavat tunteita ja aistien herkkyyttä.

Suo itsellesi hyvää oloa, pysähtymistä ja rauhoittumista arjen keskellä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan joogaviikonloppuun.

Palautteita aimmilta joogaretriiteiltä:

”Minulle joogaloma upposi ja kolahti todella. Olo on ollut ihmeen rauhallinen, mieli lempeä.”

”Niina on lempeä, ymmärtävä ja tietävä ohjaaja. Tunnelma retriitissä oli kovin toverillinen ja luotettava.”

”Lähdin hakemaan hyvää oloa ja rentoutumista. Sain todella sitä”

”Ohjelma oli tasapainoinen. Tarpeeksi harjoituksia ja niiden välillä kiireettömät ruokailut sekä riittävästi omaa aikaa.”

”Vastasi todella hyvin odotuksia ja hyvä kokonaisuus.”

”Viikonloppu meni yli odotusten ja ruoka oli ihanaa kuten myös ohjelma. Nähdään vielä.”

”Tuli hyvään hetkeen tämä pysähdys ja nautinto.”

”Sain paljon enemmän mitä odotin, koska minulla Yin-jooga uutta. Rikkaampi sisältö mitä odotin. Hyvä luottamuksellinen ilmapiiri. Vetäjänä olet kuunteleva, inspiroiva ja toivoa luova.”

Jaa tapahtuma ystävillesi

bottom of page