top of page
Niina Laurikka
niina laurikka.jpg

Yin- joogaopettaja, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaaja ja reikihoitaja sekä luokanopettaja (erikoistunut liikuntaan).
 

Omalla kohdallani jooga on antanut minulle todella paljon uutta syvyyttä elämään ja oman elämänlaadun sekä terveyden vaikutuksiin. 
Joogan avulla löysin lisää tasapainoa ja rauhallisuutta elämääni. Aika pian joogan aloittamisen jälkeen huomasin, kuinka joogan vaikutukset alkoivat tuntua ja näkyä myös joogamaton ja joogatuntien ulkopuolella. Sain joogan avulla elämääni monia ulottuvuuksia lisää. Opin kuuntelemaan itseäni ja hyväksymään itseni paremmin. Joogan ja meditaation avulla löysin ihanan pehmeän tien, jota kulkea, oppien kuitenkin koko ajan lisää elämän ihanuuksista.

 

Oma opetustyylini on lempeä, hyväksyvä sekä jokaista kunnioittava. Pyrin huomioimaan jokaisen ainutlaatuisen kokonaisuuden ja tuomaan tunneillani kaikille jotakin. Jooga on parhaimmillaan keskittymistä läsnä olevaan hetkeen, joogaharjoituksen säätelemistä ja muuttamista tilanteeseen sopivaksi. Joogan ja rentoutumisen opettaminen on minulle sellainen tehtävä, jossa koen pääseväni toteuttamaan sellaista, joka auttaa ihmisiä löytämään elämästä valoisia puolia ja tuntemaan itsensä paremmin. 

Niina

bottom of page