top of page
naisten-piiri.JPG

Naisten piirit

Piirissä opimme samalla todella tärkeää taitoa, kuuntelemista, sillä jokainen puhuu vuorollaan eikä puhujaa kommentoida. Helposti naisten välinen kommunikointi lähtee mielestä käsin. Annamme ja jopa tuputamme neuvoja ja näkemyksiämme, mietimme etukäteen, mitä sanomme ja miten reagoimme toiseen ennen kuin aidosti kuuntelemme tunnetta toisen sanojen takana. Monesti kaipaamme ainoastaan tulla kuulluksi ja nähdyksi sen hetkisen tunteemme kanssa. Piirissä tämä on mahdollista. Voimme saada pyyteetöntä rakkautta ja tukea kanssasisarista ja vahvistaa sisäistä äitiämme. Saamme turvaa olla oma itsemme, kokonaisuudessamme. Piirissä läpikäydyt asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia.

naisten-piiri-2.JPG

Illan ohjelma:

  • Pieni hengitysharjoitus ja meditaatio

  • Linjautuminen omaan rauhaan ja voimaan

  • Tutustuminen ja kuulumiset

  • Nostamme kortteja ja keskustelemme niistä. Korttien viesti usein osuu todella hyvin siihen asiaan mitä juuri, milloinkin käymme läpi. Yhteisistä keskusteluista nousee usein upeita asioita

  • Teemme voimaantumisen harjoituksen 

  • Illan aikana teetarjoilua ja pientä purtavaa

naisten-piiri.JPG

Illan aikana kokoonnumme yhteen,
keskustelemaan kuulumisia.

Piirin kesto n 2,5 h. 

Rauhoitumme, olemme aidosti läsnä toisillemme. Voit koota n 5-10 hengen porukan. Voin tulla kotiisi tai johonkin tilaan. Kauttani on myös mahdollista vuokrata tilat. 

 

Kaikki ovat tervetulleita, avaamaan sydäntään ja voimaantumaan.

IMG_0233.JPG

 

Naistenpiiri 30 e/hlö sis alv  kesto 1,5 -2  h
 

Kysy rohkeasti lisää!

Olet lämpimästi tervetullut Naisten piiriin

IMG_0058.JPG
bottom of page