top of page

Reikihoidot

Minä reikihoitajana

Teen reikihoitoja kotimme rauhallisessa hoitohuoneessa. 

Voin tarvittaessa myös tulla kotiisi tekemään reikihoitoa. 

Teen Mikao Usuin käyttämiä alkuperäisiä reikimetodeja käyttäen. Kävin reikihoitajakoulutuksen noin 20-vuotta sitten. Opettajanani oli Leila Anderssen. Olen käynyt myös 2 kertaa kertaamassa reikikursseja ja oppimasssa uutta vuosien varrella.

Opiskelen Reiki 2-kurssia vuoden 2022 aikana. 

Traditionaalisen japanilaisen reikin alkuperäiset taidot, hoitotekniikat ja henkisyys ovat tärkeä osa reikin kokonaisuutta. 

1c2d0d6b-79b1-42c3-ad6f-eafa2ba4e5c3.JPG

Mitä Reikillä voi hoitaa?

Kehomme tuottaa toimiessaan stressiä, joka on rakkauden energian vastakohta. Stressi on välttämätöntä kehomme toimimiselle. Liiallinen stressi kuitenkin aiheuttaa meille kipuja ja sairauksia, jollemme osaa tasapainottaa sitä rakkauden energialla. Tästä syystä Reikillä voi hoitaa mitä tahansa kehon ongelmaa tai sairautta. Reikille ei ole hoidollisia rajoitteita. Reiki on erinomainen erilaisten kiputilojen hoidossa

IMG_0263.JPG

Hoidon kulku

Reikihoito tapahtuu rauhallisessa ympäristössä hiljaisen musiikin soidessa taustalla tai hiljaisuudessa. Hoidettava makaa hoitopöydällä. Reikihoitaja kuljettaa käsiään kehon yläpuolella tai kevyesti koskettaen. Hoitaja käy läpi kaikki chakrat (energiakeskukset). Hoidettava rentoutuu ja on energian vastaanottajana. Hoidettava tuntee joko kuumia tai kylmiä virtauksia riippuen siitä, mikä hänen energiatasapainonsa on. Kiputilat katoavat pikkuhiljaa. Hoidon aikana kipu voi myös hetkittäin voimistua, kun energia pyrkii tasapainottumaan. Energiaa välittyy se määrä, mikä on tarpeen ja se löytää tiensä sinne missä sitä tarvitaan juuri sillä hetkellä.

Hoito kestää n 1,5 h, aluksi pieni keskustelu ja siten itse hoito n 1 h. 

IMG_0112.JPG

Mitä Reiki on?

Reiki on parantava voima tai energia, joka ylläpitää elämää. Sana Reiki on japania ja tulee tavuista Rei ja Ki. Rei tarkoittaa universaalia tietoisuutta tai korkeampaa tietoa. Ki tarkoittaa elämän energiaa, joka ilmenee kaikessa elävässä. Reiki-perinteissä tämä energia on ajateltu ei-fyysisenä energiana. Uusimmat kvanttifysiikan tutkimukset ovat myös osoittaneet, että universumissa kaikki hiukkaset ovat yhteydessä toisiinsa eräänlaisen kentän kautta. Reiki on rakkauden energiaa, jota reikihoitaja välittää käsiensä kautta. Tämä energia on ehtymätön, eikä sen antaminen siten kuluta hoitajaa.

IMG_0258.JPG

Reikihoito 

Reikihoito rauhoittaa ja rentouttaa ja voi tuntua erilaisina virtauksina, viileytenä, lämmöntuntemuksina, kihelmöintinä jne keholla. Voi tuntua kuin miellyttävä valoisa säteily ympäröisi hoitotapahtumaa. Reiki hoitaa koko olemusta: kehoa, tunteita ja mieltä. Se voi auttaa kohentamaan olotilaa kaikilla noilla osa-alueilla. Monet hoidon kokeneet ovat kertoneet ihmeellisistä tuloksista ja vammojen nopeasta paranemisesta jne. Reikihoidon voi tehdä myös kaukohoitona tarvittaessa. Reikiä voi käyttää lisähoitona minkä tahansa muun hoitomuodon rinnalla. Reikihoidon ei ole tarkoitus korvata lääkärin määräämiä hoitoja ja lääkkeitä vaan sitä voi käyttää niiden lisänä.

 

Reiki auttaa mm

- stressiin

- migreeniin

- erilaisiin kiputiloihin

- uupumukseen

- elivoiman ja rauhan lisäämiseen

- tasapainottaa kehon eri tiloja mm. energiajärjestelmää, stressitiloja, meridiaanien virtauksia ja chakroja.

- kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

IMG_0254.JPG

Hoidon jälkeen

Reikihoidon jälkeen on hyvä juoda paljon vettä. Tunnetila on usein syvästi rentoutunut ja saattaa väsyttää. Hoidon jälkeen kehossa voi olla monenlaisia reaktioita. Toiset kokevat olevansa huippu energisiä, toiset uneliaita. Keho voi tuntua kylmältä ja kuumalta samaan aikaan. Veden juonti edistää vaikutusten asettumista ja huuhtelee samalla vanhaa kuonaista energiaa pois.

reikihoito_vesipullo_edited.jpg
Voit laittaa minulle viestiä tästä:

Kiitos - palaan sinulle pian!

Hinnasto voimassa 1.3.2023 alkaen

Hinta 75 e sis alv 
Kesto n 1,5 h 

bottom of page