top of page

la 27. heinäk.

|

Frantsilan Hyvän Olon Keskus

Kesän kauneuden ja valovoiman hyvinvoinnin viikonloppu 27. - 28.7.2024

Tämä kesän huikea kokonaisuus täräyttää omaan elämääsi uusia ulottuvuuksia sekä kehon että mielen tietoisuuden tasolla. Viikonloppu tarjoaa sinulle lepoa ja pysähtymistä kesän omassa voimakuplassa. Tänä viikonloppuna pääset nauttimaan omasta rauhasta, pysähtymisestä itsesi äärelle.

Kesän kauneuden ja valovoiman hyvinvoinnin viikonloppu 27. - 28.7.2024
Kesän kauneuden ja valovoiman hyvinvoinnin viikonloppu 27. - 28.7.2024

Aika ja paikka

27. heinäk. 2024 klo 10.00 – 28. heinäk. 2024 klo 16.00

Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö, Finland

Lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa kesän kauneuden ja valovoiman hyvinvoinnin viikonloppuun 27-28.7.2024 Frantsilan Hyvän olon keskukselle Hämeenkyröön!

Tämä kesän huikea kokonaisuus täräyttää omaan elämääsi uusia ulottuvuuksia sekä kehon että mielen tietoisuuden uudella tasolla.

Pääset todella nauttimaan mikä on kesän kauneus, kukoistus ja valovoima ja päästää ne kaikki myös sinussa itsessäsi puhkeamaan esille.

Viikonloppu tarjoaa sinulle myös lepoa ja pysähtymistä kesän omassa voimakuplassa. Pääset nauttimaan Frantsilan Hämeenkyrön upean kesäisestä miljööstä kera yrttien sekä maisemien (pääset mm tutustumaan Jatulin tarhaan eli voimalliseen kivipuutarhaan sekä puutarhaan sekä ihanalle puropolulle). 

Pääset kytkeytymään omaan voimaan, kukoistukseen, rauhaan, rentoutumisen tilaan itsesi ja muiden kanssa.

Meillä on ilo kutsua sinut Reetan kanssa itsesi äärelle todella nauttimaan ja ottamaan vastaan ihanaa hemmottelua tälle heinäkuun retriitille Frantsilan Hyvän Olon keskukseen.

Frantsilan hoitava miljöö tarjoaa kaikille aisteille yltäkylläisyyttä.

Ihana puutarha, luonto, rauha, eteeriset tuoksut, yrtit, todella maukas luomupainotteinen kasvisruoka, hemmottelun saunassa kaikki Frantsilan hoitavat tuotteet sinun kokeilussa! Niillä saat hoitaa sekä helliä ihoasi ja kauneuttasi.

Tämä sopii kaikille, vaikka ei ole aiempaa kokemusta Yin-joogasta.  Rohkeasti mukaan. 

Kesän keskelle on hyvä suoda itselleen oma pysähtymisen paikka.

On tärkeää vapautua sisäisestä vastustuksesta, vahvistaa sydänkeskusta ja avautua sisäiselle rauhalle.  Tänä viikonloppuna pääset nauttimaan omasta ihanuudesta ja pysähtymisestä itsesi äärelle. Pääset voimaantumaan sekä vapautumaan. Saat uutta energiaa ja säteilyä omaan kehoon ja mieleen. 

Heinäkuun sinua ihanasti hemmotteleva ja voimauttava joogaviikonloppu sisältää:

Lempeän hoitavaa joogaa, saunaa, ihanaa kasvisruokaa, syvärentoutusta, oman elämäsi kukoistuksen, voiman ja omien rajojen workshop, harjoituksia ja naisten piiri, miten edistää omaa rauhaa, voimaa, kauneutta ja valoa omassa elämässä.

Omannäköisen elämän luominen, johdatuksen kuuleminen ja ymmärtäminen.

ALUSTAVA OHJELMA: 

Lauantai 27.7. 

klo 9.30 Saapuminen ja huoneisiin asettautuminen K

klo 10-11.15 Läsnäoloharjoitus ja alkupiiri, tervetulojuomat  

klo 11.30-12.45 Oman voiman ja rauhan Yin-joogaharjoitus 

klo 13-14 Lounas

 klo 14-15 Omaa aikaa kesäisestä luonnosta nauttien tai lepoa 

klo 15-16.30 Oman valovoimasi, kukoistuksen ja hyvinvoinnin iltapäivä (teemme harjoituksia ja tunnustellaan mitä toimiva ja turvasta kumpuava rajojen laitto tuntuu sekä Omannäköisen elämän luominen, johdatuksen kuuleminen ja ymmärtäminen) Reetta Karvonen  

klo 17-18.15 Hemmottelun sauna ( käytössä kaikki Frantsilan hemmottelun tuotteet mm jalkakylpy, kasvojen hoito jne)  

Klo 18.30-19.30 Illallinen 

Klo 19.45-21 Illan lempeä Yin-jooga ja jooganidra eli syvärentoutus  

Klo 21.15 Iltatee ja iltapalaa Klo 21.45 Rauhoittava iltameditaatio 

Klo 22 Voimaannuttaville yöunille asettuminen

Sunnuntai 28.7. 

Klo 8-9.30 Aamun vapauttava ja voimistava kehon herättely aamun joogalla kesäisessä luonnossa puutarhan keskellä  Myös ihana tanssillinen harjoitus.  Klo 9.20-9.30 Uuden upean päivän meditaatio 

Klo 9.30-10.15 Aamiainen 

Klo 10.30-11.30 Luonnossa kävelyä upeaan kukkivaan puutarhaan sekä Jatulin tarhan kivilabyrinttiin, hengitysharjoituksia sekä kiitollisuusharjoitus

 Klo 11.30-12.30 Omaa aikaa ja lepoa

 klo 12.30 Lounas 

Klo 13.30-15 Voimakiviseremonia (jokainen saa kotiin oman voimakiven) ja retriitin päätöspiiri

Yin-jooga hoitaa todella kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Rentouttaa ja rauhoittaa.  Sopii kaikille, vaikka et olisi aiemmin Yin-joogaa.

RYHMÄN KOKO: Viikonlopun ryhmään n 15-20 osallistujaa. Hygieniasta pidetään hyvää huolta. Majoitus on 2 -4 hengen huoneissa. Omat liinavaatteet mukaan. Mahdollisuus 2 hh 2hh 20€/yö/hlö  Mahdollisuus saapua nauttimaan jo pe 26.7.2024 lisäyö 50e sis aamiaisen. Ilmoita Niinalle mikäli haluat tulla jo pe.

Perjantaina tai viikonloppuna mahdollisuus varata oma yksilöllinen energiahoito. Kysy Niinalta.

PAIKKA: Hyvien yhteyksien päässä Tampereen kupeessa Hämeenkyrössä. Kyröspohjantie 320, Hämeenkyrö

RUOKAILUT: Herkullinen, monipuolinen sekä luomupainotteinen kasvisruoka. Kaikki ruoka-allergiat/rajoitteet huomioidaan ja ne tulee ilmoittaa 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

HINTA: Viikonlopun hinta on 362,00 € sis alv (mahdollisuus maksaa erissä), Halutessasi voit maksaa useammassa erässä.  Käy epassi, smartum osassa maksua.

Huom! Hintaan kuuluu kaikki. Sisältää: - yöpymisen la-su ihanissa huoneissa - täysihoito, sis aamupalat jne (ruoka on paikassa erinomaista ja terveellistä) - saunaillan (sisältyy jalkakylvyt, hemmotteluhoidot Frantsilan ihanilla tuotteilla ja hemmottelevat tarjoilut - joogatunnit ja muut ohjaukset - lauantain iltapäivän upean oman voiman ja kukoistuksen osuuden

PERUUTUSEHDOT: Ilmoittautuminen on sitova, jos joudut perumaan niin maksua peritään puolet retriitin hinnasta tai jos saat jonkun tilallesi niin ei mene maksua siltä joka on peruuttanut.

VAKUUTUS: Osallistujia ei ole vakuutettu, joten oma vakuutus tulee olla voimassa. Pidätän oikeuden aikataulun muutoksiin.

OHJAAJAT: 

Niina Laurikka Yin-joogaopettaja, meditaatio-ja rentoutusohjaaja, reikihoitaja ja luokanopettaja

Reetta Karvonen Holistinen hyvinvoinnin sanansaattaja Alitajjunnan esteiden purkaja ja aistitietoisen kokemisen kokemisen puolestapuhuja Reetta tukee ihmisiä inspiroivan arjen luomisessa, elämän joka on omannäköinen, täynnä mahdollisuuksia ja syvää rakkautta itseä kohtaan.

ILMOITTAUTUMINEN Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset niina.laurikka@gmail.com Puh: 040-736 25 34

Olisi ihana saada sinut mukaan rentoutumaan, pysähtymään, voimaantumaan upeaan Frantsilan Hyvän Olon keskuksen energioihin.

Pysähtymisen sekä tälläiset itseä kehittävät ja omaa kasvua uudistavat retriitit voimistavat sekä juhlistavat tunteita ja aistien  herkkyyttä.

Suo itsellesi hyvää oloa, pysähtymistä ja rauhoittumista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Palautteita aimmilta joogaretriiteiltä:

”Retriitti ylitti kaikki odotukseni. En oikein tiennyt mitä odotin. Tiesin heti, että minun kuuluu tulla tuonne. Ihana ryhmä. Loistavat puitteet. En ole nukkunut pitkään aikaan niin hyvin saati syönyt niin taivaallisen herkullista ruokaa. Ohjelma oli napakymppi. Sopivasti erilaista ja sopivasti aikaa, jotta asiat ehtivät uppoutua mieleen, hermostoon ja sydämeen. Tällaista rakastavaa rentoutta elämään lisää kiitos. ”

”Minulle tämä viikonloppu upposi ja kolahti todella. Olo on ollut ihmeen rauhallinen, mieli lempeä.”

”Niina on lempeä, ymmärtävä ja tietävä ohjaaja. Tunnelma retriitissä oli kovin toverillinen ja luotettava.”

Jaa tapahtuma ystävillesi

bottom of page