top of page

ke 19. heinäk.

|

AitO Keskus

Kesän kukoistuksen Qi Gong - joogaretriitti

Tässä heinäkuun minilomassa todellinen hemmottelun, oman voiman ja valon paketti! Kts monipuolinen ohjelma Kesän aikaan on ihana ottaa hetki sinulle itselle leväten sekä joogaten upealla huvilalla Näsijärven rannalla nauttien.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kesän kukoistuksen Qi Gong - joogaretriitti
Kesän kukoistuksen Qi Gong - joogaretriitti

Aika ja paikka

19. heinäk. 2023 klo 9.00 – 20. heinäk. 2023 klo 15.00

AitO Keskus, Kirjoniementie 15, 33680 Tampere, Suomi

Lisätiedot

Sydämellisesti Tervetuloa pysähtymään, nauttimaan, rentoutumaan sekä voimaantumaan kauniille huvilalle 19-20.7.2023.

Hyvinvoinnin ja oman elinvoiman avaintaitoja ovat rauhoittuminen ja antautuminen. 

Heinäkuun sinua ihanasti hemmotteleva ja omaa voimaa lisäävä viikonloppu sisältää: Lempeää hoitavaa Yin-joogaa, ihania elivnvoimaa ja terveyttä edistäviä Qi Gong harjoituksia, rentoutusharjoituksia, meditaatiota, saunaillan hemmotteluineen, täysihoidon, kaikki tarjoilut,äänimaljarentoutusta sekä yöpymisen ihastuttavalla pitsihuvilalla Näsijärven rannalla. 

Nämä harjoitukset soveltuvat kaikille vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta. 

Tervetuloa mukaan.

ALUSTAVA OHJELMA:

Keskiviikko 19.7.2023 Klo 9.30 Saapuminen ja huoneisiin asettuminen  Klo 10 Laskeutuminen retriittiin, alkumaljat ja tutustuminen Klo 11-12.15 Yin-joogaharjoitus  Klo 12.30 Lounas Klo 13.30-15 Lepoa, uintia tai luonnossa oloa omaa kehoa kuunnellen  Klo 15-16.45 Qi Gong harjoitukset luonnossa Näsijärven rannalla (kts alla tarkemmin)  Klo 17-17.30 Päivällinen Klo 17.30-19 Saunominen ja uiminen upealla remontoidulla rantasaunalla (Frantsilan tuotteet hemmottelun saunaillassa)  Klo 19.45 - 20.45 Illan ihanan lempeä Yin-jooga kera rauhoittavan iltatuoksun sekä iltameditaatio  Klo 21-21.30 Iltapala ja iltatee  Klo 21.30 Illan kruununa syvärentouttava äänimaljarentoutus

Klo 22 Voimaannuttaville ihanille yöunille asettuminen

Torstai 20.7.2023  Klo 8.15-9.30 Kehoa ihanasti herättelevä aamun harjoitus ja meditaatio  Klo 9.30-10.30 Aamiainen Klo 10.30-11.30 Kiitollisuusharjoitus ja hengitysharjoitus Klo 11.30-12.30 Omaa aikaa ja Lepoa  Klo 12.30-13.30 Lounas Klo 13.30-14 Voimakiviseremonia (kaikki saavat kotiin mukaan oman voimakiven) ja meditaatio  14-15 Lopetus

Retriitillä on lempeää Yin-joogaa. Yin-jooga hoitaa todella kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Rentouttaa ja rauhoittaa.  Sopii kaikille, vaikka et olisi aiemmin Yin-joogaa tehnyt. Sopii niin aloittavalle kuin jo kauemmin Yin-joogaa tehneelle.

Qi Gong harjoitukset ovat kiinalaista meditatiivista terveysliikuntaa. Qi Gong sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille.  Harjoituksessa tuomme energiaa paikkoihin, joissa siitä on puutetta, ja hajoitamme sieltä mihin sitä on kasautunut.  Hengitys on nenän kautta. Qi gong on osa perinteistä kiinalaista terveydenhoitoa ja tarkoittaa elinvoimaa (qi) lisääviä harjoituksia. Qigongissa yhdistyvät luonnolliset liikkeet, hengitys ja mielen rauhoittaminen sekä itsehieronta.

RYHMÄN KOKO: Ryhmään mahtuu 12 osallistujaa.  Hygieniasta pidetään hyvää huolta.  Majoitus on 2 hengenhuoneissa huvilalla, josta löytyy vessat ja suihkutila.

Huvila on remontoitu ja sisustettu todella viihtyisäksi. Se on siisti ja puhdas paikka. Makuuhuoneissa on uudet sängyt, peitot ja tyynyt. Omat liinavaatteet mukaan.  Huoneet ovat tilavia ja kauniita vanhoine kakluuniuuneineen. Huvila on juuri vuosi sitten täysin remontoitu. 

PAIKKA: Hyvien yhteyksien päässä Tampereen kupeessa Aitolahdella Näsijärven rannalla upea ja remontoitu ja kauniisti sisustettu huvila Virkkula. Osoite: Kirjoniementie 15, Tampere

RUOKAILUT: Herkulliset, terveelliset, monipuoliset ruuat valmistaa AiTokeskuksen keittiön ammattitaitoinen henkilökunta.  Kaikki ruoka-allergiat/rajoitteet huomioidaan ja ne tulee ilmoittaa 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

HINTA: Hinta on 334 e sis alv (mahdollisuus maksaa erissä)  Käy myös Eazybreak maksu tai osa sillä.

Huom! Hintaan kuuluu kaikki.

 Sisältää:  - yöpymisen 1 yö upeissa ja todella tunnelmallisissa huvilan huoneissa - täysihoito kaikkine tarjoiluineen - saunaillan (sisältyy jalkakylvyt, hemmotteluhoidot Frantsilan ihanilla tuotteilla ja hemmottelevat saunaillan tarjoilut ) - joogatunnit ja muut ohjaukset  - oman voimakiven

PERUUTUSEHDOT: Alle 20 vrk alkamisajankohdasta tulleesta peruutuksesta peritään 100e. 5 vrk ennen alkamisaikaa veloitetaan puolet summasta. Jos saat jonkun toisen tilallesi, niin sinulta ei mene mitään maksua.

VAKUUTUS:  Osallistujia ei ole vakuutettu, joten oma vakuutus tulee olla voimassa. Pidätän oikeuden aikataulun muutoksiin.  Osallistujamäärä on max 10, jos tapahtuma joudutaan perumaan, niin maksun saa takaisin.

OHJAAJA: Niina  Yin-joogaopettaja, meditaatio-ja rentoutusohjaaja, reikihoitaja ja luokanopettaja

Petri  Hieroja, Urheiluhieroja, luontaishoitaja, intialainen päähieronta, shiatsuterapeutti, lymfahoitaja, akupunktiohoitoja

ILMOITTAUTUMINEN Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaa paikkasi pian.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset niina.laurikka@gmail.com Puh: 040-736 25 34

Olisi ihana saada sinut mukaan rentoutumaan, pysähtymään, voimaantumaan Näsijärven upeisiin maisemiin.

Jaa tapahtuma ystävillesi

bottom of page