top of page

la 27. toukok.

|

AiTO Keskus

Oman valon ja voiman EFT-viikonloppu

Tällä toukokuun ihanalla ja kokonaisvaltaisella EFT-viikonlopulla saat rentouttavan irtioton arjesta. EFT:n antama vapaus pitää kokea itse, joten on hienoa, että tällä retriitillä se on mahdollista. Todellinen hemmottelun, oman voiman, vapautumisen valon kokonaisuuden hyvinvoinnin viikonloppu

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Oman valon ja voiman EFT-viikonloppu
Oman valon ja voiman EFT-viikonloppu

Aika ja paikka

27. toukok. 2023 klo 9.30 – 28. toukok. 2023 klo 17.00

AiTO Keskus, Kirjoniementie 15, 33680 Tampere, Finland

Lisätiedot

Sydämellisesti Tervetuloa pysähtymään, nauttimaan, rentoutumaan sekä voimaantumaan kauniille huvilalle Näsijärven rannalle!

Paikka sijaitsee hyvinen yhteyksien päässä Tampereen kupeessa. Pääkaupunkiseudulta n 2 h matka nopeasti moottoritietä jne.

Hyvinvoinnin ja oman elinvoiman avaintaitoja ovat rauhoittuminen ja antautuminen. 

Nämä harjoitukset soveltuvat kaikille vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta, EFT:stä tai meditaatiosta. 

ALUSTAVA OHJELMA Lauantai 27.5. Klo 9.30 Saapuminen ja huoneisiin asettuminen  Klo 10 Laskeutuminen retriittiin, alkumaljat ja tutustuminen Klo 11-12.15 Lempeä Yin-joogaharjoitus (Niina) Tämä sopii kaikille, vaikka ei ole aiempaa kokemusta Klo 12.30 Lounas Klo 13.30-15 Lepoa tai luonnossa oloa omaa kehoa kuunnellen  Klo 15-16.30 EFT-työpaja ja harjoitukset (Anu Jaakkola) Klo 16.30 Päivällinen Klo 17-19 Saunominen ja uiminen upealla remontoidulla rantasaunalla (Frantsilan tuotteet hemmottelun saunaillassa)  Klo 19.30 - 20.45 Illan ihanan lempeä Yin-jooga kera rauhoittavan iltatuoksun sekä iltameditaatio (Niina) Klo 21-21.30 Iltapala ja iltatee  Klo 22 Voimaannuttaville ihanille yöunille asettuminen

Sunnuntai 28.5. Klo 8.15-9.30 Kehoa ihanasti herättelevä aamun harjoitus ja meditaatio (Niina) Klo 9.30-10.30 Aamiainen Klo 10.30-11.30 Kiitollisuusharjoitus ja hengitysharjoitus ulkona luonnossa (Niina) Klo 11.30-12.30 Omaa aikaa ja Lepoa  Klo 12.30-13.30 Lounas Klo 13.30-14.00 EFT- rentoutusharjoitus  14-15.00 Lopetuspiiri sekä Voimakiviseremonia (kaikki saavat kotiin mukaan oman voimakiven)

Retriitillä on lempeää Yin-joogaa. Yin-jooga hoitaa todella kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Rentouttaa ja rauhoittaa.  Sopii kaikille, vaikka et olisi aiemmin Yin-joogaa tehnyt. Sopii niin aloittavalle kuin jo kauemmin Yin-joogaa tehneelle.

RYHMÄN KOKO: Ryhmään mahtuu noin 12-13 osallistujaa. Hygieniasta pidetään hyvää huolta.  Majoitus on 2 hengenhuoneissa huvilalla, josta löytyy vessat ja suihkutila.

Huvila on remontoitu ja sisustettu todella viihtyisäksi. Se on siisti ja puhdas paikka. Makuuhuoneissa on uudet sängyt, peitot ja tyynyt. Omat liinavaatteet mukaan.  Huoneet ovat tilavia ja kauniita vanhoine kakluuniuuneineen.

PAIKKA: Hyvien yhteyksien päässä Tampereen kupeessa Aitolahdella Näsijärven rannalla upea ja remontoitu ja kauniisti sisustettu huvila Virkkula. Osoite: Kirjoniementie 15, Tampere

RUOKAILUT: Herkulliset, terveelliset, monipuoliset ruuat valmistaa AiTokeskuksen keittiön ammattitaitoinen henkilökunta.  Kaikki ruoka-allergiat/rajoitteet huomioidaan ja ne tulee ilmoittaa 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

HINTA: Hinta on 373 e sis alv (mahdollisuus maksaa erissä)  Käy myös Eazybreak tai Epassi maksu tai osa sillä.

Huom! Hintaan kuuluu kaikki: - yöpymisen upeissa ja todella tunnelmallisissa huvilan huoneissa - täysihoito kaikkine maittavine ruokailuineen ja tarjoiluineen - saunaillan (sisältyy jalkakylvyt, hemmotteluhoidot Frantsilan ihanilla tuotteilla ja hemmottelevat saunaillan tarjoilut ) pääsee pulahtamaan Näsijärveen suoraan saunalta  - joogatunnit ja muut ohjaukset  -Eft-luennon ja harjoitukset  - oman voimakiven. Laskun saat tapahtuman jälkeen.

PERUUTUSEHDOT: Viimeistään 20 vuorokautta ennen tapahtumaa tehty peruutus huomioidaan. Alle 20 vuorokautta tapahtumasta tehdystä peruutuksesta veloitamme 100 €. Sairastumisen (lääkärintodistus) kohdalla emme laskuta.

VAKUUTUS:  Osallistujia ei ole vakuutettu, joten oma vakuutus tulee olla voimassa. Pidätän oikeuden aikataulun muutoksiin.  Jos joudutaan perumaan, niin maksun saa takaisin.

OHJAAJAT: Niina Laurikka  Yin-joogaopettaja, meditaatio-ja rentoutusohjaaja, reikihoitaja/energiahoitaja

Anu Jaakkola Hyvinvointivalmentaja, EFT-hoitaja ja -kouluttaja, NLP Trainer, NLP Master, Yrittäjä (www.tasapainossa.fi)

ILMOITTAUTUMINEN Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaa paikkasi pian.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset niina.laurikka@gmail.com Puh: 040-736 25 34

Jaa tapahtuma ystävillesi

bottom of page