top of page

la 25. marrask.

|

AitO keskus

Oman voimasi ja hyvinvoinnin retriitti (Yin- ja hatha joogaa) 25. - 26.11.2023

Voisitko antaa itsesi hetken olla ja pysähtyä? Voisitko sallia itsellesi voimauttavan viikonlopun katkaisemaan arkea? Tulisitko marraskuussa yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa mukaan tunnelmalliselle huvilalle? Oman itsensä äärelle ei aina arjen pyörteissä ehdi pysähtyä eikä kuulla omaa ääntään.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Oman voimasi ja hyvinvoinnin retriitti (Yin- ja hatha joogaa) 25. - 26.11.2023
Oman voimasi ja hyvinvoinnin retriitti (Yin- ja hatha joogaa) 25. - 26.11.2023

Aika ja paikka

25. marrask. 2023 klo 9.00 – 26. marrask. 2023 klo 16.00

AitO keskus, Kirjoniementie 15, 33680 Tampere, Suomi

Lisätiedot

Sydämellisesti Tervetuloa pysähtymään, nauttimaan, rentoutumaan sekä voimaantumaan kauniille huvilalle.

Hyvinvoinnin ja oman elinvoiman avaintaitoja ovat rauhoittuminen ja antautuminen.

Sinua ihanasti hoitava, hyvinvointia edistävä ja omaa voimaa lisäävä viikonloppu sisältää: Mm lempeää hoitavaa Yin-joogaa, hathajoogaa, rentoutusharjoituksia, äänimaljarentoutusta,kirjoitusharjoituksia oman itsesi äärellä, meditaatiota, saunaillan hemmotteluineen, täysihoidon, kaikki tarjoilut, upeita keskusteluja sekä yöpymisen ihastuttavalla pitsihuvilalla Näsijärven rannalla. 

Nämä harjoitukset soveltuvat kaikille vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta. 

Tervetuloa mukaan.

ALUSTAVA OHJELMA: Lauantai 25.11. Klo 10 Saapuminen ja huoneisiin asettuminen Klo 10.30 Aloitusmaljat, ja laskeutuminen läsnäoloharjoituksella ja tutustuminen Klo 11.45-12.45 Hatha-joogaharjoitus sekä oloa keventävä ja vapauttava rentoutusharjoitus Klo 13 Lounas Klo 13.30-15 Omaa aikaa nauttien, leväten ja omaa kehoa kuunnellen Klo 15-16.30 Oman voiman piiri   Klo 16.30-17.45 Saunominen sekä uiminen kauniilla rantasaunalla Näsijärven rannalla (hemmottelun jalkakylvyt) Klo 18.15-19 Päivällinen Klo 19.30- 20.45 Illan ihanan lempeä Yin-jooga kera rauhoittavan iltatuoksun Klo 21-21.30 Iltapala ja voimakorttihetki Klo 21.30 Iltameditaatio tai äänimaljarentoutus Klo 22 Voimaannuttaville ihanille yöunille asettuminen

Sunnuntai 26.11. Klo 8.30-9.30 Kehoa ihanasti herättelevä aamun harjoitus ja meditaatio (vinkkejä arjen jaksamiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen) Klo 9.30-10.30 Aamiainen Klo 10.30-11.30 Luontoyhteysharjoitus Klo 11.30-12.30 Lepoa Klo 12.30-13 Lounas Klo 13.30-14 Rentoutusharjoitus   Klo 14-15.30 Kiviseremonia (kaikki saa oman hoitavan voimakiven kotiin) ja loppupiiri

Retriitillä on lempeää Yin-joogaa. Yin-jooga hoitaa todella kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Rentouttaa ja rauhoittaa. Sopii kaikille, vaikka et olisi aiemmin Yin-joogaa tehnyt. Sopii niin aloittavalle kuin jo kauemmin Yin-joogaa tehneille.

Hathajooga – lisää lempeällä tavalla tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa. Joogaharjoitus, jossa etenemme omaa hengitystä ja kehoa kuunnellen asanasta / asanasarjasta toiseen. Joissain asennoissa voimme hetken viipyä hengittelemään ja tarkastelemaan kehon linjauksia.

Harjoitukset sopivat kaikille kehoille ja mielille – kuuntelemme ja kunnioitamme omia rajojamme.

RYHMÄN KOKO: Ryhmään mahtuu n 10-12 osallistujaa. Hygieniasta pidetään hyvää huolta. Majoitus on 2 hengenhuoneissa huvilalla, josta löytyy vessat ja suihkutila.

Huvila on remontoitu ja sisustettu todella viihtyisäksi. Se on siisti ja puhdas paikka. Makuuhuoneissa on uudet sängyt, peitot ja tyynyt. Omat liinavaatteet mukaan. Huoneet ovat tilavia ja kauniita vanhoine kakluuniuuneineen.

PAIKKA: Hyvien yhteyksien päässä Tampereen kupeessa Aitolahdella Näsijärven rannalla upea ja remontoitu ja kauniisti sisustettu huvila Virkkula. Osoite: Kirjoniementie 15, Tampere

RUOKAILUT: Herkulliset, terveelliset sekä monipuoliset ruuat valmistaa AiTokeskuksen keittiön ammattitaitoinen henkilökunta. Kaikki ruoka-allergiat/rajoitteet huomioidaan ja ne tulee ilmoittaa 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

HINTA: Hinta on 353,00 e sis alv (mahdollisuus maksaa erissä). Maksu maksetaan retriitin jälkeen. Käy myös Eazybreak maksu tai osa sillä.

Huom! Hintaan kuuluu kaikki: - yöpymisen upeissa ja todella tunnelmallisissa huvilan huoneissa - täysihoito kaikkine tarjoiluineen - saunaillan (sisältyy jalkakylvyt, hemmotteluhoidot Frantsilan ihanilla tuotteilla ja hemmottelevat saunaillan tarjoilut ) - kaikki joogatunnit ja muut ohjaukset   - voimakiven omaksi kotiin

PERUUTUSEHDOT: Alle 20 vrk alkamisajankohdasta tulleesta peruutuksesta peritään 100e. 5 vrk ennen alkamisaikaa veloitetaan puolet summasta. Jos saat jonkun toisen tilallesi, niin sinulta ei mene mitään maksua.

VAKUUTUS: Osallistujia ei ole vakuutettu, joten oma vakuutus tulee olla voimassa. Pidätän oikeuden aikataulun muutoksiin. Osallistujamäärä on max 10-12, jos tapahtuma joudutaan perumaan, niin maksun saa takaisin.

OHJAAJAT: Niina Yin-joogaohjaaja, meditaatio-ja rentoutusohjaaja, reikihoitaja

Anne

Hatha Vinyasa -joogaopettaja ( RYT 200 taso) Yin-joogaopettaja Meditaatio- ja rentoutusohjaaja Ilmajoogaohjaaja

ILMOITTAUTUMINEN Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaa paikkasi pian.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset niina.laurikka@gmail.com Puh: 040-736 25 34

Olisi ihana saada sinut mukaan rentoutumaan, pysähtymään, voimaantumaan Näsijärven upeisiin maisemiin. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän ainutlaatuiseen hemmottelun ja elinvoiman retriittiin!

Palautteita aimmilta joogaretriiteiltä:

”Vastasi todella hyvin odotuksia ja hyvä kokonaisuus.”

”Kaikki meni yli odotusten ja ruoka oli ihanaa kuten myös ohjelma. Nähdään vielä.”

”Tuli hyvään hetkeen tämä pysähdys ja nautinto.”

”Sain paljon enemmän mitä odotin, koska minulla Yin-jooga uutta. Rikkaampi sisältö mitä odotin. Hyvä luottamuksellinen ilmapiiri. Vetäjänä olet kuunteleva, inspiroiva ja toivoa luova.”

”Pienet yksityiskohdat loivat upean tunnelman ja kaikki ohjattu ohjelma toimi hyvin. Virkkula loistava paikka tähän tarkoitukseen. Tulen toistekin. ”

”Ei ollut muita odotuksia kuin irtiotto, rentoutuminen, avoimuus ja aikaa itselle. Ne toteutuivat täydellisesti!”

”Kiitos ihana Niina. Olet super ja teet juuri sitä mihin kuulut. Sinulla on kyky jakaa hyvää oloa ympärillesi.”

" Harjoitukset ja ohjelma vastasi odotuksia ja oli jopa enemmänkin. Niina pystyi luomaan rauhallisen ja rennon ilmapiirin niin harjoitteluun koko joogaviikonlopun ajaksi. "

"Pitsihuvila oli aivan ihana paikka, tunnelmallinen ja suloinen."

Jaa tapahtuma ystävillesi

bottom of page