top of page
Yoga by the Sea

Työhyvinvointi

joogatila.jpg
joogatila.jpg

Työhyvinvoinnin joogaa

Oletko kiinnostunut sisällyttämään lempeää ja hoitavaa Yin-joogaa yrityksesi työhyvinvointipäivään? Tarjoan mahdollisuuden edesauttaa henkilökuntanne työkykyä ja jaksamista rauhoittavan joogatunnin muodossa harmonisen Pellavaloungen tiloissa tai mahdollisuuksien mukaan yrityksenne omissa tiloissa.

 

Räätälöin joogatunnin yrityksenne henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voimme sisällyttää siihen läsnäoloharjoituksen, hengitysharjoituksen, mielikuvarentoutuksen rentoutuksen, kehorentoutuksen,äänimaljarentoutuksen. 

Kauttani on saatavilla myös tila työhyvinvoinnin tilaisuuteen Tampereelta tai Ylöjärveltä.

 

Tyhy - joogatunti 
1-10 hlöä / 250 € sis alv Kesto 1 h
Kysy tarjous isommasta ryhmä koosta. 
 

Tyhy - joogatunti ja äänimaljarentoutus 

1-10 hlöä / 350 € sis alv    Kesto 1-2 h
Kysy tarjous isommasta ryhmä koosta.

YIN - joogasta

Yin-jooga on lempeä joogamuoto, jossa keskitytään venyttämään kehon ja mielen kireyksiä pois pitkäkestoisilla asennoilla. Pyritään kierroksia laskevaan ja rauhoittavaan olemiseen sekä kehon kuunteluun. Tavoitteena on, että myös mieli olisi kaiken aikaa läsnä kehon tuntemuksissa ja saisi samalla levätä ajattelemisen ja ongelmanratkaisujen sijaan. Onnistunut yinharjoitus parantaa siis kehon liikkuvuutta ja nestekiertoa – sekä rentouttaa mieltä.

 

Tavoitteenani on auttaa ja edistää työyhteisösi henkilöiden rauhan, hyvinvoinnin ja rakkauden tilaa. 

 

Oma opetustyylini on lempeä, hyväksyvä sekä jokaista kunnioittava. Pyrin huomioimaan jokaisen ainutlaatuisen kokonaisuuden ja tuomaan tunneillani kaikille jotakin. Jooga on parhaimmillaan keskittymistä läsnä olevaan hetkeen, joogaharjoituksen säätelemistä ja muuttamista tilanteeseen sopivaksi. Joogan ja rentoutumisen opettaminen on minulle sellainen tehtävä, jossa koen pääseväni toteuttamaan sellaista, joka auttaa ihmisiä löytämään elämästä valoisia puolia ja tuntemaan itsensä paremmin. 

 

Kysele tarjousta.

Tehdään ihanan rentouttava kokonaisuus upealle työporukallesi. 

 

Ollaan yhteydessä,
Niina

bottom of page